Gasterij de Havezathe

Telefoon – Ilse Rijnsaardt: 06-34304941

E-mail – gasterij@dehavezathe.com

 

Zorgboerderij de Havezathe

Telefoon – Ineke Rijnsaardt: 06-31492169

E-mail – info@dehavezathe.com

Routebeschrijving 

Onze locatie ligt aan het fietspad naar het Prattenburgse bos. Het fietspad is te benaderen vanaf Dijkstraat in Veenendaal en is toegankelijk voor bestemmingsverkeer. 

Met de trein

Veenendaal heeft drie treinstations. U kunt de ‘sprinter’ pakken, deze rijdt om het half uur tussen Utrecht Centraal en stopt uiteindelijk in Rhenen. U kunt dan uitstappen bij station Veenendaal-West of Veenendaal-Centrum. Deze stations liggen op max 20 minuten loopafstand vanaf de zorgboerderij. Ook kunt u gebruik maken van de Intercity, deze rijdt ook elk half uur tussen Utrecht Centraal en Nijmegen en stopt op station Veenendaal-De Klomp. Vanaf hier kunt u Bus 83 naar Bushalte De Reede pakken. Dit is op vijf minuten loopafstand vanaf de Zorgboerderij.

Met de auto

De locatie ligt aan het fietspad naar het bos van de Utrechtse Heuvelrug en is alleen voor bestemmingsverkeer bereikbaar (u mag deze weg gewoon in rijden). Deze weg staat dan ook niet aangegeven op Google Maps.

Stel uw navigatie in op Dijkstraat 153. Als u bij Dijkstraat 153 bent, gaat u linksaf het fietspad op richting het bos. U komt dan vanzelf het bord ‘Paardenhouderij de Havezathe’. U kunt langs het woonhuis de parkeerplaats op rijden.

De locatie bevind zich aan de kopse kant van het gebouw (houten spanten, witte deur).

De locatie bevind zich niet bij ons buren ‘De Eekhoeve’ (ook een zorgboerderij), daar ontstaat nog wel eens wat vergissing in.

Met de fiets

Vanaf Winkelcentrum De Ellekoot het rode fietspad volgen richting Amerongen. Net na het verlaten van de bebouwde kom, rijdt u langs onze boerderij aan dit fietspad. Dijkstraat 159 A, houten entreehek, huis met rode luiken.