Beleef de unieke charme van Gasterij de Havezathe, het kloppende hart van Zorgboerderij de Havezathe, waar de passie voor zorg en professionaliteit samensmelten. Hier gaat de focus verder dan enkel hoogwaardige zorg; we zijn toegewijd aan het verrijken van de levens van onze cliënten door hen zinvolle en uiteenlopende werkervaringen te bieden. Binnen de warme muren van onze gasterij krijgen deelnemers van onze dagbesteding de kans om in een ondersteunende omgeving te groeien, te schitteren en hun vaardigheden te ontwikkelen. Van het verwelkomen van gasten met verfrissende drankjes en huisgemaakt gebak tot het zorgdragen voor onze sfeervolle locatie, elke activiteit draagt bij aan hun persoonlijke ontwikkeling en brengt hen een stap dichter bij integratie in de arbeidsmarkt.

Gasterij de Havezathe is meer dan een plek van leren en groei; het is een sfeervolle setting voor externe partijen, zij het in beperkte mate beschikbaar, perfect voor het organiseren van vergaderingen, cursussen, trainingen, en andere evenementen. Door onze gasterij te kiezen voor uw bijeenkomsten, steunt u direct ons dagbestedingsprogramma en onze missie om de participatie van onze cliënten in de samenleving te verhogen en de kloof naar de arbeidsmarkt te verkleinen. Elke georganiseerde activiteit binnen onze muren biedt onze cliënten de gelegenheid om hun vaardigheden in de praktijk te brengen, zelfvertrouwen te bouwen, en waardevolle werkervaring op te doen.

Onze inzet gaat verder dan het sociale aspect; duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Gasterij de Havezathe is een trots energieneutrale locatie, gevoed door de kracht van onze zonnepanelen, die niet alleen ons stroomverbruik dekken maar ook een comfortabel binnenklimaat garanderen. Met deze keuze voor duurzaamheid dragen we bij aan een positieve impact op het milieu en zetten we stappen in de richting van een groenere toekomst.

Omringd door de serene schoonheid en kleinschaligheid van onze locatie, biedt Gasterij de Havezathe een unieke achtergrond die zowel rustgevend als stimulerend werkt voor elke gelegenheid. Gelegen in de nabijheid van de prachtige Utrechtse Heuvelrug, biedt het een perfecte gelegenheid om de verbinding met de natuur te hernieuwen, met talloze routes voor wandelaars, fietsers, mountainbikers, en ruiters.

Kies voor uw volgende evenement voor Gasterij de Havezathe en draag bij aan zowel onze waardevolle dagbesteding als uw toewijding aan duurzaamheid en milieubewustzijn. Stap in een wereld waar betrokkenheid, groei, vreugde, en een duurzame toekomst naadloos samenvloeien.

Verhuur arrangementen

Dagdeel Arrangement (4 uur)

Verhuur ruimte: 250 euro (excl. 21% BTW)
Arrangement met koffie/thee & verfrissend water i.c.m. een lekkernij: 7,95 euro p.p (excl. 9% BTW)

Overige (fris)dranken zullen op basis van nacalculatie plaats vinden. De kosten zijn 0,99 euro per flesje

Dag Arrangement (8 uur)

Verhuur ruimte: 450 euro (excl. 21% BTW)
Arrangement met koffie/thee & verfrissend water i.c.m. een lekkernij: 14,95 euro p.p (excl. 9% BTW)

Overige (fris)dranken zullen op basis van nacalculatie plaats vinden. De kosten zijn 0,99 euro per flesje (excl. 9% BTW)

Lunch arrangementen

De lunch bij Gasterij de Havezathe wordt met zorg en aandacht samengesteld in samenwerking met zorgboerderij de Eekhoeve, bekend om hun toewijding aan eerlijke en pure producten, voornamelijk afkomstig van lokale producenten. Een hoogtepunt van onze menukaart is de carpaccio, rechtstreeks afkomstig van de eigen Hereford runderen van de Eekhoeve. Deze runderen grazen in de weilanden die de Eekhoeve omringen, en het is goed mogelijk dat u ze ziet tijdens uw bijeenkomst in onze gasterij, een uitzicht dat de verbinding tussen lokaal geproduceerd voedsel en onze gasten versterkt.

In lijn met onze waarden van duurzaamheid en het ondersteunen van lokale ondernemingen, zijn we verheugd om de volgende luncharrangementen aan te bieden:

Lunch arrangement: Standaard (19,95 euro p.p, excl. 9% BTW)
 • Koffie, thee, melk & verfrissend water
 • Kop soep
 • Verschillende broodjes bestaande uit; Pistolet wit en bruin
 • Verschillende soorten beleg;
  • Beenham
  • Kipfilet
  • Jonge kaas
  • Brie
  • Gezond

De broodjes worden standaard belegd met sla, tomaat, komkommer.

Lunch arrangement: Deluxe (24,95 euro p.p. excl. 9% BTW)
 • Koffie, thee, melk & verfrissend water
 • Kop soep
 • Verschillende broodjes bestaande uit;
  • Pistolet wit & bruin,
  • Waldkorn
  • Mais
  • Pompoenpitten
 • Verschillende soorten beleg;
  • Kipfilet, truffelmayonaise, paprika, sla, komkommer en rode ui
  • Italiaanse kaas, zongedroogde tomaat, sla en rode ui
  • Carpaccio van Hereford Rund belegd met pijnboompitten, Parmezaan, zongedroogde tomaat, rode ui en sla
  • Brie, honing en walnoten
  • Bietenspread met geitenkaas, sla en walnoten
  • Oude kaassalade
  • Serranoham met feta, balsamico dressing, pompoenpitten en sla

Bij kleine aantallen wordt de lunch door ons zelf verzorgd.

Sfeerimpressie binnen

Sfeerimpressie buiten

Locatie

Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug

Ontdek de pracht van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, een natuurparel waar Paardenhouderij en Gasterij de Havezathe trots hun thuis noemen. Als erkende ‘Gastheren’ van dit adembenemende park, delen we graag onze kennis over de rijke natuur, boeiende activiteiten en de historische verhalen van dit gebied met u. Onze locatie, strategisch gelegen aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug, biedt de perfecte startpunt voor avonturiers en natuurliefhebbers om te verkennen via wandel-, fiets-, en paardrijroutes.

Wandelen

De Utrechtse Heuvelrug is een wandelparadijs, met 56 diverse routes die u door de bossen leiden, variërend van twee tot wel 21 kilometer. Of u nu op zoek bent naar een korte wandeling of een lange tocht, hier vindt u altijd een pad dat bij uw wensen aansluit.

Paardrijden

Voor de paardenliefhebbers biedt onze locatie directe toegang tot 60 kilometer aan schilderachtige ruiter- en menpaden. Dwaal door bossen, langs vennen, open vlaktes en heidegebieden, en ervaar de variërende hoogtes die de Utrechtse Heuvelrug zo uniek maken. Alle paden zijn zowel voor ruiters als menners toegankelijk.

Fietsen

De Utrechtse Heuvelrug verkennen op de fiets biedt een unieke ervaring. Of u nu kiest voor een tocht op een stadsfiets, racefiets of mountainbike, er zijn talloze routes die u langs de mooiste plekjes van het park leiden. De diversiteit van het landschap maakt elke fietstocht tot een memorabele ervaring.

Mountainbiken

Voor de adrenalinezoekers beschikt de Heuvelrug over 73 kilometer aan mountainbikeroutes, verdeeld over zeven uitdagende parcours. Snelle bospaden, steile afdalingen en pittige heuvels bieden voor elke mountainbiker wat wils.

Bezoek de website www.opdeheuvelrug.nl en ontdek zelf de veelzijdigheid van de routes en activiteiten die het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug te bieden heeft.

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden binnen Gasterij de Havezathe?

Neem dan vrijblijvend contact op

 Telefoon – Ilse Rijnsaardt: 06-34304941

 E-mail – gasterij@dehavezathe.com